Geen categorie

Bescherm jezelf en de mensen om je heen

ptss klachten

De corona-pandemie heeft nog steeds veel invloed op het leven. Steeds meer mensen worden ingeënt, maar dit gaat nog niet heel snel genoeg. Daarom is het belangrijk om de maatregelen in acht te nemen, zodat je niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen beschermt tegen het virus. 

Bescherming 

Er zijn meerdere manieren om jezelf en jouw omgeving te beschermen tegen het virus. Een van deze middelen om jezelf te beschermen is het mondkapje. Tegenwoordig is het mondkapje bijna overal verplicht en op websites zoals mondkapjes.nl gaan de mondkapjes als warme broodjes over de toonbank. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ook voor een mondkapje kopen met filter. Deze mondkapjes zouden beter beschermen waardoor de kans nog kleiner is dat je het corona-virus oploopt. Naast de mondkapjes zijn er nog meer manieren om jezelf te beschermen. Zo is er de anderhalve meter afstand die zowel binnen als buiten wordt gehanteerd. Ook met mondkapje wordt aangeraden om altijd afstand te houden van anderen. Tot slot is het belangrijk om regelmatig je handen te wassen en te desinfecteren. Dit wordt aangeraden zodat je het virus niet kunt overdragen via bijvoorbeeld een deurklink.

Bij twijfel altijd testen

Wanneer je klachten hebt, is het advies om je te allen tijde te laten testen. Bij de testlocaties van de GGD kan je soms lang moeten wachten en duurt het ook een tijdje voordat je de uitslag hebt. Dit is dan ook een reden waarom steeds meer mensen kiezen voor Coronatestnederland.nl. Deze organisatie biedt snel-testen aan op locaties door heel het land. Het grote voordeel hieraan is dat je snel terecht kan bij een locatie bij jou in de buurt en dat je na 15 minuten al de uitslag ontvangt. Alle testen zijn voorzien van de juiste certificering en dus betrouwbaar. Daarnaast worden alle testen afgenomen door getraind personeel. Wil je niet zo lang wachten maar je toch laten testen, kijk dan dus voor een snel-test bij een locatie bij jou in de buurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *